Helmikuu käy loppuun

Niin se menee ja aika tuntuu taas juoksevan eteenpäin. Helmikuun loppu lähenee kovalla vauhdilla ja vaikka karkausvuosi onkin on kuukausi siltikin lyhyt. Mun työt tulee karkauspäivänä päätökseen. Ei ole mitään sen jälkeen. Kahteen kouluun hakenut. Toiseen en päässyt ja toisen kanssa on homma vielä kesken kun on niin paljon avoimia asioita. Tuntuu, että stressi on vienyt mun kaikki voimat ja itkuisuus taas lisääntynyt… Haluaisin testeihin olo on mennyt niin vuoristorataa taas, mutta ei jaksa edes alkaa vaatimaan niihin pääsyä. Mitenhän oma lääkäri ottaa asian vastaan kun ilmotan, että en ole töissä joten ei voi passittaa työterveyteen. Hän siis vetosi tosiaan siihen, että mun pitää lähteä tunnin ajomatkanpäähän ku kaikki mikä mulla on johtuu työstä (kuulema).

Aurinkoisina päivinä tuntuu, että jaksaa edes vähän jotain. Eilenkin oli -1 päivällä ja aurinkopaistoi se tuntui välillä jopa hieman lämmittävän kasvoja. Tuntui, että jaksaa enemmän ja paistaa se aurinko risukasaan. Tänään ei ole moista ihmettä näkynyt ja ulkona tuulisempi ja kylmempi sää. Istunut sisällä paljon enemmän ja mieli masentunut. Tarttis tehdä ja tarttis jaksaa… Kiinnostus niin nolla kaikkeen.

Iho reistannut taas enemmän kuin aikaisemmin. Käsissä punaisia läiskiä. Mietin vain kaikkea ja lopulta tajuan tuijottavani tyhjyyteen miettimättä oikeasti mitään. Näyttää typerältä, mut unohdun mietteisiin joita ei ole. Ilmeisesti niitä on niin paljon liikaa, että pääkoppa ei pyöritä mitään enää lopulta.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Helmikuu käy loppuun

  1. Harmittavaa, että vaivat jatkavat kiusaamistaan 😦 Oletko kokeillut aloe veraa? Kiinnostaisi tietää miten ihosi ja vatsasi reagoisi, juoma ja voide voisivat olla hyvinkin avuksi oireiluihin. Laita s.postia jos kiinnostaa enemmän, näillä tuotteilla on 90 päivän tyytyväisyystakuu enkä näitä suosittelisi jos en itse käyttäisi ja olisi myös hoitaja koulutukseltani. aloe.marika@gmail.com

  2. Hei. Olen bloggarina aloitteleva, aivan TÄYSI noviisi vielä näissä asioissa. Satuit silmään kun itsellä on noita sairauksia, mm. vaikea autoimmuuni, helposti uusiva, tosi harvinainen ihosairaus. Kyllä on itkettänyt monesti tässä muutaman vuoden aikana tottavie. Stressi pahentaa lisää ihosairautta, joka on vain yksi asia monista mullakin. Mutta olepa stressaamatta, onkin jo toinen juttu!? Yritän löytää positiivisuutta, aina sitä ei tahdo löytyä millään. Kirjoitan itseironisesti, vaikka sydän verta vuotaa välillä. Auringolla on tosiaan valtava vaikutus mielialaan! Kunpa se nyt paistais edes tulevana kesänä. Mulla menee siltikin jo 3. kesä pieleen, tällä kertaa lonkkapotilaana. Elämä on. Ei ole reilua ainakaan.

    • Iho on haastava osa.. Itseäni ehkä eniten stressaa kun ihottuma on kasvoissa ja kaikki näkevät sen 😦 Toivotaan sinulle parempaa kesää ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s