Mitä muuttaisin

Tuntuu kuin kävisi sotaa itsensä kanssa.

Väsymys painaa ja hammasta purren töihin. Tuntuu, että toistan itseäni koko ajan eri muodoissa. On taas heikompi jakso. En ole saanut nukuttua kunnolla pitkään aikaan ja se näkyy heti siinnä millä tuulella olen. Se näkyy monessa muussa asiassa myös. Ajattelin tehdä tällaisen mitä muuttaisin elämässäni kirjoituksen.

Näyttökuva 2015-10-26 kello 16.20.41

  1. Terveyden. Olisin jo aikaisemmin halunnut lyödä jarrua ja tajuta mihin se idioottimainen joustamiseni oikein johtaisi. En tajunnut ja tässä sitä ollaan eikä todellakaan loppua näy.
  2. Asenne. Mun pitäisi ottaa itseäni kunnolla niskasta kiinni ja päättää, että tästä selvitään ja alkaa tekemään asialle taas jotain! Mutta sen sijaan mun asenne on sellainen on/off nappi joka tuntuu jumittuneen sinne off puolelle.
  3. Asuin paikka. Joku pitää tätä varmaan helppona asiana muuttaa elämässä, mutta voin kertoa, että se ei ole sitä. Ajatuskin, että lähtisi vakavasti katsomaan ja miettimään asuntoa. Tavaroiden pakkausta ja purkua. Olisin varmaan vielä kuukausia tuollaisen jälkeen ihan uupunut ja väsynyt kun palaudun niin hitaasti kaikesta.
  4. Työ. Haluan tehdä töitä ja se on sellainen joka pitää mut elossa. Olen jonkin verran työnarkomani, mutta haluaisin työtä joka olisi lähempänä itseäni siis puhua ihmisille, kirjoittaa, kuvata, olla osa jotain suurempaa. Hyvinvoinnin tuotteet, eläimet. Mahdollisuus myös pienesti matkustaa vaikka vain Suomen sisällä. Ja jossa ok palkka. En kaipaa mitään suurta ja upeaa, hulppeaa!

Mitä sinä muuttaisit?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s