Kesän loppuko?

Eipä sitten toiminutkaan taaskaan ajastaminen noiden kirjoitusten kanssa. En vain aina osaa tai sitten jossain muualla tulee vastaan asia.

Edelleenkin elän hieman epätietoisuudessa, että mitä nyt. Korvatulehdus taitaa olla tullut jäädäkseen mulle, alkaa ainakin menee kohta hermo tuohon jatkuvaan kipuiluun ja märkivään korvaan. Nivelet ovat taas hieman reistanneet ja iho punoittaa. Oikein tämmöinen perus ketutus olotila ollut tässä viime aikoina.

Ainoa mikä on ollut positiivista näistä kaikista huolimatta olen jaksanut paremmin tehdä kaikkea. Tai kaikkea ja kaikkea… Mustikkaa on käyty poimimassa, kanttarelleja on löytynyt ihan mukava määrä niitä tietty saisi olla huomattavasti enemmänkin. Vielä pitäisi mustikkaa hakea kun niitä löytyy ja kohta puolukkaa. Pihasta mustat- ja punaisetviinimarjat pitäisi kerätä. Mistähän saisi karviaisia… Ja luomu kirsikoita.. Luomu mansikoita olen hakenut 10kg ja vielä pitäisi yksi 5kg paketti hakea jos vaikka jo viimein saisi pakastimeen vähän enemmän. Luomu mansikalla ja tavallisella mansikalla on kyllä makuero!

Tein elämäni ensimmäisen raakakakunkin! Ei se ihan putkeen mennyt, mutta hyvälle maistui ja katosi nopeasti lautasilta vatsoihin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s