Lukemista sadepäiville

hormonidieetti_kansiKauan suunnitelmissa ollut Kaisa Jaakkolan kirja tuli kuin yllättäen. Tosin ei ihan se mitä olin suunnitellut. Halusin hormoonitasapainon, mutta meidän kirjakaupassa sitä ei enää ollut joten mukaan lähti sitten vanhempi painos hormoonidietti. Vielä jossain kohtaa se uudempi painos, mutta tällä pääsen alkuun! Näin sadepäivien varalle kun ei kauheasti huvita ulkona olla on kiva keksiä muutakin tekemistä sisälle kuin tietokone ja televisio.

Kirjassa käydään muunmuassa läpi ruoka-aineita jotka sisältävät eniten ja vähiten torjunta-aineita. En olisi uskonut, että eniten torjunta-aineita listaan lisättäisiin pinatti, lehtikaali, peruna… On siellä tottakai viinirypäle sekä monia muita! Puhtaiden joukosta löytyy kolme melonia, mango, avokado, sipuli yms..

Kirjassa on treeni ohjeita, ruoka asiaa ja erityisesti mitä mikäkin tarkoittaa. Tiedätkö mitä tarkoittaa kun kolmion sisällä numero 7 ja alla lukee PC? Polykarbonaatti eli yleisimmin muovituotteissa käytetty merkintä se on yksi haitallisimmista muoveista! Kuinka monelta löytyy tätä kotoa? Meiltä on kotoa muovi tuotteita vähennetty ja vähenee lisää kun joku viisas kertoo mulle mihin pakkaan pakastimeen menevät marjat jos en muovi rasiaan tai muovipussiin?

Kauppareissulla yhä useammin joko kestokassi tai paperipussi ostoksille. Itseäni suunnattomasti harmittaa, että HeVi osastolla moni asia on valmiiksi pakattu muoviin kuten kurkut. Ja miksi ei kaupoissa voisi olla pieniä kankaisia pusseja HeVissä tai paperipusseja?

Suosittelen tutustumaan vaikka kirjastossa tähän kirjaan! Se herättää paljon ajatuksia ja myös mietteitä mitä sitä seuraavaksi tekisikään ja mitä muuttaisi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s