Natura Media Gelee Royale

Tuli tehtyä tilaus hyvinvoinnin tavarataloon tuossa viime viikolla tällä kertaa hyvin pieni, mutta siltikin kirjoittamisen arvoinen. Mukaan sieltä lähti nimittäis Gelee Royale.

Mikä tämä ihme pilleri oikein on? Kuningatarhyytelöä. Mitä se pitää sisällään ja miksi syön sitä?

IMG_487512-13% siitä on valkuaisaineita, 12-15% hiilihydraatteja, 5-6% suotuisia lipidejä, tärkeitä rasvahappoja. Siinä on runsaasti bioaktiivisia B-vitamiineja, erityisesti pantoteenihappoa, joka tunnetusti vähentää stressitasoja. Se sisältää myös mineraaleja, mm. kalsiumia, kuparia, rautaa, fosforia, kaliuma, piitä ja rikkiä. Se sisältää myös steroleja, hormonaalisesti stimuloivia aineita, fosforipitoisia aineyhdisteitä ja asetyylikoliinia. Asetyylikoliinia tarvitaan lähettämään hermoviestit solusta soluun.

Kuningatarhyytelön aminohapot ovat oikeassa muodossa ihmisiä ja eläimiä ajatellen. Se sisältää vähintään 17 aminohappoa, joista 8 on välttämättömiä ihmiselle, sekä lisäksi 5 muuta, samansukuista, mutta tunnistamatonta aineyhdistettä. Aspartiinihappoa, joka on pääasiallinen aminohappo kudosten kasvulle ja uudistumiselle on kuningatarhyytelössä keskimäärin 16.1% sen koko valkuaisainepitoisuudesta. Se sisältää myös gammaglobuliinia, mikä auttaa immuunijärjestelmää taistelemaan tartuntatauteja vastaan.

Puolet koko rasvahapposisällöstä on 10-hydroksi-2-dekanoiinihappo (10-HDA), joka on mukana solujen uudistumis-, säätely- ja immuunijärjestelmässä.

IMG_4884Kuningatarhyytelö on tärkeä nukleiinihappojen RNA:n ja DNA:n saannin kannalta, joilla on tärkeä osa elimistön hyvinvoinnin säätelyssä. Se sisältää myös kollageenin esiastetta, joka auttaa vahvistamaan elimistön omia kollageenipitoisia kudoksia, kuten ihoa. Kollageeni on eräs vanhenemista vastaan taisteleva elementti, joka vastaa ihon nuorekkuudesta ja kimmoisuudesta, auttaa lihaksia, luustoa ja rauhasia toimimaan kunnolla.

Olen viikon verran syönyt tätä ihme ainetta. Väsymystä löytyy, mutta mieliala on paremmin alkanut pysyä kasassa. Turhat itku kohtaukset ovat vähentyneet selvästi. Pärjään taas useita päiviä ilman päikkäreitä. Ihosta ja hiuksistani en sano vielä mitään kun olen niin lyhyen aikaa vasta syönyt. 1 kapseli päivässä ja paketissa on 60kapselia. Kestää siis noin 2kuukautta. Katsotaan ensimmäisen paketin jälkeen mitä sanoo hiukset ja iho tästä ihme aineesta. Kapseli on oranssimainen ja helppo niellä veden kanssa. Mikäli pitää liian kauan suussa se sulaa. Kokeilin jo tätäkin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s