Ei lehmää viikkoon eli maidoton viikko

kookosmaitoKuten tiedätte olen ollut (melkein) koko helmikuun ilman sokeria ja siitä asti olen ollut huomattavasti pienemmällä sokerilla kuin koskaan aikaisemmin. Olo on parempi ja makeutus tulee hunajasta kun teen jälkiruokia itse. Joo ostan edelleen niitä irtokarkkeja (paha tapa josta täytyy vielä päästä eroon). Nyt olen ajatellut lähteä kokeilemaan maidotonta viikkoa. Elikkäs 11.5.-17.5. olisi niin, että kaikki lehmän maitotuotteet jää pois ruokailustani. Voi vaihtuu kokonaan kookosöljyyn, maito vaihtuu kookos tai mantelimaitoon, jugurtin teen itse. Tuosta jugurtista saatte kuvien kanssa juttua viikonlopun aikana!

Paleo ruokailuun ei kuulu lehmän maitotuotteet joten haluan katsoa miten se vaikuttaa kroppaan ja jos tuo viikko tuntuu liian lyhyelle jatkan kokeilua vaikka toisen viikon, mutta tuo viikko ihan ilman lehmän maito valmisteita. Kermavaahdon saa myös kookoksesta aikaiseksi eli sitä kokeilemaan! Katsotaan millainen viikko on luvassa ensiviikosta. Suunnittelen ruokalistaa ja mietin kaikkea muutenkin valmiiksi siksi aloitan vasta ensiviikolla. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty vai miten sanonta kuuluikaan.

Hyvinvoinnin verkkokauppaan olen viikon aikana kasannut ostoskoriin kaikkea mitä tarvitsen ja tilauskin saa viimeistään huomenna lähteä matkaan. Ne ei ihan heti maanantaiksi ole täällä, mutta selviän alkuun ilman niitäkin. Haluan perehtyä ja tutkia ja olla varma mitä teen ennen kuin teen. Ensimmäinen paleo leivonnainen näkee päivänvalon äitienpäiväksi (kauhulla jo odotan mitä siitäkin tulee).

Hyvää loppuviikkoa ja palataan viimeistään viikonloppuna sen jugurtin kanssa taajuudelle!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s