Keittiön puolella

Kirjoitin tuossa aikaisemmin siitä, että on pakko jättää ruokailusta pois kaikki viljat jopa ne luontaisesti gluteenittomat kun vatsa ei tunnu niitä sietävän. Puhuin jo siinnä kirjoituksessa paleo ruokailusta joka on tällä hetkellä kaikkein lähinnä sitä mitä syön. Pienillä muokkauksilla saan siis ”vaihdettua” ruokailuani itselle sopivampaan suuntaan vielä. Tänään pidempään tutkittuani toteutin ensimmäisen paleo ruokani. Ei se niin vaarallista ollut ja maistui todella hyvälle! Kaipa tästä vielä jotain kehittyy ja kaipa minä olen ihan kehitys kelpoinen yksilö kokiksi (tai sitten en!).

Cauliflower on white background. Studio macro shot
Siinnä se kaiken alku ja juuri tai no ei ehkä kaiken, mutta tämän ruuan. Elikkäs risottoa, mutta ei mitä tahansa risottoa tämä oli riisitön. Eli kukkakaalirisotto. Täyspaleo ruoka joka maistui tooodella hyvälle! Idean sain Paleokeittiön blogista jota sitten vähän maustoin uudella tavalla ja kylkeen tonnikalaa ja auringonkukansiemeniä. Alla ohje jolla itse tein risottoni.

1 isohko kukkakaali
2 isoa herkkusientä
1 sipuli (keskikokoinen)
1 valkosipulinkynttä
inkivääriä (tuore tietysti parempaa itse laitoin kuivattua kun ei tuoretta nyt ollut)
(kalaharin)suolaa
valkopippuria
luraus kookosmaitoa
paistamiseen kookosöljyä

ja valmis ruoka lautasella ennen sen katoamista

kukkakaalirisotto

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s