Vappen

HAUSKAA VAPPUA!                      GLADA VAPPEN!
ilmapallotTuo siman, munkkien ja tippaleipien juhla. Joillekkin se ryyppy juhla. On taas edessä. On ilmapalloa, serpenttiiniä ja kaikkea muuta hässäkkää sekä naamiaisasuja. Työväen juhla. Itse vietän vappuni kuten jo monena vuonna ihan rauhallisissa merkeissä kotona. Hieman vanha ja laiskako? Olen, myönnän! En vain käsitä ihmisiä jotka juhlivat ja ryyppäävät kaikki juhlapyhät. Vappu on sama asia minulle kuin normaali arkipäivä.

Ennen olen sentään simaa ja munkkia hankkinut, nyt en ole niitäkään. En oikein löytänyt mitään sellaista munkki ohjetta mikä olisi mielyttänyt itseäni ja kaupan gluteenittomia munkkeja en ala syömään niiden sisällysluettelon ansiosta. Sima muistuttaa lähinnä sokeri vettä kera sitruunan. Oloni on parempi pienellä sokeri määrällä joten ei, ei simaakaan. Tylsäkö? Ehkä hieman tiedän sen! Toivon, että saisin pitää kolme päivää vapaata. Pe-su, mutta lauantaina sen sitten näkee joudunko töihin vai enkö joudu.

Haluaisin rentoutua ja levätä. Taas tullu saatu itku potku raivareita asioiden mennessä päin seiniä ja tuntuu, että en jaksa yksin, mutta silti en tiedä mistä saisin apua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s