Urtekram myslipatukat

IMG_4154

Sain blogin kautta testiin Urtekramin myslipatukoita. Ne on luomua. Kolme ihanaa makua ja yksi sieltä osoittautui itselleni ylitse muiden. Näitä myydään paketteina joissa on 6x25g. Eli kuusi patukkaa ja yhden paino tuo 25grammaa. Hintakaan ei ole kamalan paha (4,80€) ja mikäli olet hyvinnoinnin tavaratalon kanta-asiakas on ne tällä hetkellä kanta-asiakas tarjouksessa 3€/ paketti. (Tai outletissa vielä jäljellä 2,5€/paketti jotka menee vanhaksi 9.5.).

Kuinka saat kanta-asiakas hinnan käyttöön? Se on ilmaista, nopeaa ja helppoa. Menet hyvinvoinnin kanta-asiakasohjelmaan tutustumaan se on kaikkea muutakin kuin hyviä tarjouksia. Kerrytät ekopisteitä jokaisesta ostoksestasi ja voit ne myöhemmin käyttää seuraavissa ostoksissasi! Suosittelen tutustumaan!

Mutta takaisin aiheeseen elikkäs Urtekramin myslipatukat. Kolme makua jotka on Mango-Ruis , Karpalo-Kaura ja Suklaa-Speltti. Oma suosikkini oli ehdottomasti Suklaa-Speltti, se jotenkin oli suussasulavaa ja vei mukanaan. Ei nuo kaksi pahoja ollut, mutta itse olen niin suklaan perään, että arvasin jo melkein ennen maistamista, että suklaa vie mukanaan. Koostumukseltaan kaikki oli erinomaisia. Pehmoisia ja maistuvia. Suosittelen ainakin maistamaan näitä kaikkia makuja!

Patukka on näpsäkän kokoinen pistettäväksi taskuun ja nopea välipalana. Voin suositella myös kahvin kanssa syötäväksi niinkuin itse tein.

Mango-Ruis 2,5€/paketti tai Mango-Ruis 4,80€/paketti (kantis tarjous 3€)

Suklaa-Speltti 2,5€/paketti tai Suklaa-Speltti 4,80€/paketti (kantis tarjous 3€)

Karpalo-Kaura 4,80€/paketti (kantis tarjous 3€)

IMG_4155

Kuvassa Karpalo-Kaura

*Tuotteet saatu blogin kautta testiin*

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s