Sokeriton ja jalaton?

Ensimmäinen päivä mennyt helmikuusta. Ensimmäiset ajatukset sokerittomuudesta alkoivat teen juomisesta. Kyllä se maistui hyvälle jopa ilman sokeria ja ilman mitään makeutusta! Elin jotenkin vielä tammikuun puolta enkä kauppaan lähtenyt hunajaa hakemaan joten menty ilman erikoisempaa makeutusta koko päivä. Eihän kaiken tarvitse niin makeaa olla, mutta kun tottunut meinasin helpottaa tätä ostamalla sen hunajan etukäteen valmiiksi.

Rusina kiisseli sai makeutuksen itse rusinasta sekä lucuma jauheesta. Hetken mietin asiaa, että millä siihen saisi hieman lisää makeutta ja päätin kokeilla lucumaa joka osoittautui oikein hyväksi ideaksi. Se antoi hieman kermaisen vaikutelman kiisseliin. Pidin siis maistamastani ja lucumaa voisin jatkossakin käyttää tiettyihin asioihin makeuttajana.

IMG_4052.JPG

Kuten kirjoitin 4. tammikuuta työtapaturmastani kun kaatusin jäisellä tiellä töihin mennessä ja siitä kuinka pitää odottaa aina tietty aika ja jos vaivaa vielä sen ja sen jälkeen uudelleen lääkäriin. En tiedä huolivatko nuo enää, mutta katsotaan kuinka käy. Kohta muutama päivää vaille kuukausi kaatumisesta ja vasenjalka puutuu kun seison / kävelen sen kanssa oudosti ja selkä vihloo yhä edelleen joka päiväisesti. Jokohan nyt olisi mennyt tarpeeksi aikaa siihen, että joku ottaisi asian katsoakseen?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s