Taistelu sokeria vastaan

Päätin lähteä kokeilemaan sokeriton-helmikuu ajatusta. Valkoinensokeri onkin melkein kokonaan jäänyt historiaan, mutta helmikuun ajaksi aijon jättää myös intiaanisokerin pois. Ainoa makeutus mitä hedelmien lisäksi käytän on kotimainen hunaja.

intiaanisokeri-500g-zipper_orig

Katsotaan kuinka tämä onnistuu! Ainakin apuvälineitä löytyy tähän asiaan meinaan kahteen blogiin (toinen on Wellberries) törmättyäni erityisesti Vaneljan blogia luettuani uskon, että ideoita löytyy ilman sokeria leipomiseen ja muuhun! Herkullisen näköisiä jälkiruokia ilman sokeria! Tai miltä kuulostaa kotona tehty hopeatoffee ilman sokeria? Katsotaan millainen helmikuu tulee ja pysyykö tavoite tai kenties jääkö se pysyväksi!

Valkoinen sokeri kun ei ole terveellinen ja intiaanisokerista lukiessani olen muutamassakin paikassa törmännyt siihen, että sokeri kuin sokeri värillä ei ole väliä se ei ole terveellistä ihmiselle. Osassa paikoista törmään siihen, että valkoinen (miksi siis ei ruskea edellä mainitusta syystä) pitäisi kehossa yllä tulehdustilaa. Kun kerran kilpirauhanen ei toimi kunnolla ja jokin tekee ihottumaa niin tulehdustilaan omassa kehossani ei ole varaa. Pakko lähteä yrittämään keinoa jolla saisi mahdollisesti oloaan paremmaksi!

Onko joku muu päättänyt lähteä kokeilemaan sokeritonta helmikuuta? Löytyykö muita hyviä ruokablogeja / sivustoja sokerittomaan ja gluteenittomaan ruokavalioon?

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Taistelu sokeria vastaan

  1. Paluuviite: Sokeriton helmikuu – yhteenveto | Elämän uusi suunta

  2. Paluuviite: Pahoinvoinnin taustaa | Elämän uusi suunta

  3. Paluuviite: Ei lehmää viikkoon eli maidoton viikko | Elämän uusi suunta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s