Erkki Palviaisen luento osa 2

Back Camera Back Camera Back Camera Back Camera Back CameraErkin luennon osa 1 luettavissa tästä.

Toasiaan 4.11. olin Forssassa katsomassa ja erityisesti kuuntelemassa Erkki Palviaista. Jos kyseinen mies on joillekkin vähemmän tuttu kerottakoon, että hän on Voimaruoka brändin takana.

Oli täysin selvää, että lähden miehen luennolle ja järjestin vapaaksi sen päivän. Onneksi näin! Monta ajatusta rikkaampana sieltä tultiin takaisin. Ruokavalion muutos ei ollut suuri, mutta oloon se on ainakin jonkin verran tehonnut. Se onko ajatus vain toiveissa niin vahvasti päässä, että kuvittelen vai onko se totta nähdään vasta kilpirauhas kokeissa. Erkki luennoi ruuasta, sen puhtaudesta ja jonkin verran superfoodeista. Terveet elämäntavat ja puhdas ruoka on kaikkein tärkein oman terveyden hoidossa.

Olin netistä lukenut useilta sivuilta, että kilpirauhas potilas ei saa syödä sitä, eikä tätä, eikä tuota eikä varsinkaan tuota. Olin ihan paniikissa ruokailuni kanssa kun tuntui, etten saisi syödä enää mitään kohta. Erkki kertoi luennolla myös kilpirauhasen hoidosta, koska potilaita sen saralta on paljon lisääntynyt. Kuuntelin innoissani ja kauhuissani samaan aikaan. Moni ei saa syödä ruoka saapui takaisin ruokalistalle tuon illan päätteeksi ja olin tyytyväinen kun sain syödä taas pitämiäni ruokia. Se suurin muutos oli, että seleeniä jota saa esim. parapähkinöistä (suosi luomua tässä kohtaa) ja auringonkukansiemenistä pitää syödä päivittäin, mutta parapähkinätkin niin vain tietty määrä päivää kohden on suositeltavaa, että ei saa liikaa syödä. Tässä kohtaa taas Erkki totesi, että oikeaa ruokaa ei pysty syömään liikaa. Hän itse syö voikukkasia keväisin suoraan pihasta ja totesi, että ensimmäisellä kerralla meni useampi, mutta sen jälkeen määrä hiipui tarvittavat aineet tulee pienemmälläkin täytetty.

Seleenin kanssa vain on sellainen, että seleenin puutos näkyy samalla tavalla kuin seleenin liiallinen saanti. Sen kanssa on siis vain luetettava siihen, että määrä on sopiva kun olo on hyvä.
Toinen lisäys oli merilevä. Tämä joka lukee joka paikassa, että kilpirauhas potilas ei saa syödä kuin kerran viikossa. Jostain jopa luin, että se on melkein hengenlähtö jos kilpirauhas potilas syö merilevää ollenkaan! No itse ostan voimaruuan merilevä jauhetta ja olen nyt useamman kuukauden sitä syönyt, hengissä niinkuin näkyy tai no kuuluu! Hiustenlähtö on vähentynyt, nivelkivut on vähentynyt ja väsymys on vähentynyt tänä aikana kun olen tarkkaillut enemmän, että saan joka päivä merilevää ja seleeni tasoni pysyisi paremmin hallinnassa.

Erkki mainosti myös kirjaansa Voimaruokaa jonka ostimmekin tuolta luennolta. Kolmas ja viimeinen osa tätä kirjoitusta kertoo kirjasta!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Erkki Palviaisen luento osa 2

  1. Paluuviite: Erkki Palviaisen luento osa 3 | Elämän uusi suunta

  2. Paluuviite: Yhteenveto: 2015 viisi suosituinta kirjoitusta |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s