Vanhuus ei tule yksin

IMG_0071

Voisi sitä kai syntymäpäiväänsä muutoinkin viettää, mutta nyt se menee näissä tunnelmissa. Kalakeittoa, teetä hunajan kanssa, nenäliinoja pakettikaupalla kulutettu.. Jos saisi itsensä taas huomiseksi työkuntoon. Jotain hyvää ajattelin silti syödä ja se on tietenkin raakasuklaa.

Ulkona on hieman tullut käytyä ja miten ihanalta se näyttää ja mieltä kohottavalta kun pihassa on ruohikko paikkoja. En pistäisi yhtään vastaan jos mentäisiin oikein vauhdilla kohti kevättä ja pakkaset sekä lumi alkaisi olla historiaa. Ei taida kuitenkaan toteutua vielä kun tammikuuta eletään. Tutkin kovin ulkomaisia ja suomalaisia sää ennusteita suomen säästä ja kevään alkamisesta. Jos näihin pitkiin ennusteisiin joita nyt olen tässä katsellut olisi edes hieman uskominen olisi luvassa enää muutama kovempi pakkaspäivä ja loput aika leutoa ilmaa. Tämä ei haittaisi allekirjoittanutta yhtään, tiedän monia muita haittaa. Ja ei sille mitään voi jos jatkuu sää heikkona ni sitten jatkuu, mutta ei blogini mikään sää karttojen ja tiedotusten juttu ole, elikkäs takaisin aiheeseen.

Vielä jos mietin viime vuoden syntymäpäivääni ni on tämä mielekkäämpi tapa sitä viettää ihan ehdottomasti. Viime vuonna se meinaan meni päivystyksessä jonka jälkeen kortisooni tabletit alkoivat ja naama + kädet oli ihan punaiset ja polttavat. Alla vielä vertailun vuoksi 18.1.2014 ja 18.1.2015 kuvat samasta kädestä. Joo on hieman ihottumaa nytkin, mutta huomattavasti paremmin pysynyt hallinnassa! Mikä on tietenkin itselle mieluisampi kokemus, vaikka eilen töissä käsi ”repesi” nostin pahasti ja ihottuman kohdalta repesi iho ja vuoti verta.

18.1.14

18.1.14

IMG_3970.JPG

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s