Kolmas lääkäri toden sanoo?

Olin eilen uusiksi vielä lääkärissä. Polvo turvonnut kunnolla ja kipu viiltää lonkasta nilkkaan asti. Öisin herään kun vaihdan asentoa viiltävään kipuun. Lääkäri (kandi) ei lonkkaa halunnut nähdä katsoi vain polvea ja kertoi hyvin tietävästi, että se on saanut kunnon tällin ja ottanut siitä nokkiinsa. Tuli tyhmä olo itselle, mutta annetaan sen olla. Nestettä polvesta löytyi, mutta vain ympäriltä ainakaan hän ei paineluista huolimatta löytänyt hälyttävää määrää nestettä polven sisältä. Polvea ei kuvata, koska kävelen sen kanssa en siis myöskään näe syytä kuviin kuten ei lääkärikään joka antoi mahdollisuuden tähän jos se rauhoittaa omaa mieltä. Ei, ei se rauhoita. Lääkäri venytteli ja nosteli jalkaa kipu ei heijastu kuten itse luulin lonkasta vaan alaselästä… Sekin on saanut tällin, hienoa…!

Taas lääkärillä sellainen hoitajien sininen puku päällä, mutta tämä mies oli keksinyt ne puoleen sääreen tulevat sukat laittaa siihen housujen päälle…

Kaksi päivää sairaslomaa joka meinaa, että perjantaina astutaan takaisin työriveihin. Lähden kokeilemaan ei se mitään kai haittaakkaan?

IMG_3900.JPG

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s