Mielen kohennus

Alkaa viikko olla pulkassa ja meille satoi sitä pulkan alle tarvittavaa valkoista lisää oikein kunnolla. Kamala pari päivää kestänyt myrsky toivottavasti helpottamassa. Sunnuntaista puhutaan lepopäivänä.. Itselle se meinaa työpäivää. Seuraava vapaa on tiistaina kun on kaupat kiinni.

Vuoden vaihde meni aikasta rauhallisissa merkeissä kipeiden paikkojen takia. Tänään oli sitten jo helpompi olo selän kanssa kunnes… Otin hieman reippaampia askelia ja vesi/räntä sateessa sohjoinen maa päätin kokeilla yhden jalan liirausta. Venähti sitten TAAS selkä. Miettisin jo, että pitäisikö mun hommata jotkut piikit kenkiin ku ei tunnu noilta luisteluilta selviävän tänä talvena sitten mitenkään. No jos nyt vaan yrittäisi pysyä pystyssä ja rauhallisena.

Töistä päästyä masensi ja ärsytti ihan kaikki. Sää, työ, iho, ajatukset, kaikki… Voisi todeta, että taas auttoi se kaikkein paras asia eli suklaa! Kotona odotti raakasuklaa syömistä ja kotitekoinen jäätelö! Noit voisin syödä tuhottomasti, tai no en raakasuklaata se tekee pahan olon lopulta, mut tuota kotitekoista jäätelöä! Kyllä oli hyvä ostos jäätelökone!

Mitä te laitatte raakasuklaan sekaan? Itselle on nyt jämähtänyt nuo lucuma ja mulberin marjat!

IMG_3881.JPG

IMG_3873.JPG

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s