Kuinka blogi tuli elämääni?

Ensimmäinen kirjoitus Luonnokset kansiosta. Tulen nämä tiputtamaan alkuvuoden aikana julki kuten lupasin. Kaikki kirjoitukset tulee löytymään Luonnokset2014 avainsanan alta.

Miten tähän päädyttiin? Siis pitämään blogia ja kertomaan kaikesta. Rakastan kirjoittamista ja tuntuu, että sanottavaa olisi enemmänkin olen vain hieman arka toisissa aiheissa avaamaan suutani ja kertomaan mitä ajattelen jostain aiheesta siksi kirjoittaminen tuntuu turvallisemmalle. Tässäkin mietin mitä minusta ajatellaan, mutta koko ajan vähemmän. Ei kaikki kaikista tykkää ja kaikkia on mahdoton mielyttää joten mitä pelkäämistä tässä on? Siksi päädyin kirjoittamaan sairastamisestani. Kirjoitin ensin vihkoon asioita mitä tuli jotta sain purettua oloani johonkin. Seuraavaksi se siirtyi siihen, että kirjoitin ”päiväkirjaa” koneella en nettiin vaan koneen mustiin. Mietin miksi en kirjoittaisi blogia ihan nettiin eihän sitä missään tarvitse mainostaa eikä kukaan löydä tuhansien ja taas tuhansien blogien joukosta sitä minun blogia. Alkuun en mainostanutkaan ja hyvin varovasti kirjoitin ettei vain kukaan löytäisi blogiani tai tunnistaisi minua sen takaa. Kirjoitin alkuun erinimellä eli nimimerkillä. Kaikkea sitä ihminen pelkää ja miettii asioiden kanssa. Jossain kohtaa vaihdoin oman nimeni kirjoittajan kohdalle. Ja aloin enemmän avautumaan asioista niiden oikeassa mittakaavassa.

Blogi oli varmaan puolivuotias kun uskaltautusin ensimmäisen kerran oikein kunnolla mainostamaan sitä. Pistin sen blogilistoille ja muihin listoihin mukaan. Aloin myös enemmän jälleen kertoa ja tekstit piteni ne sisälsi yhä vähemmän salailua ja enemmän asiaa.

Kuvien kanssa olin varovainen monestakin syystä. Ne katseet kaupassa mitä sain.. Niitä pelkäsin ja erityisesti ihmisten kommentteja siitä miltä näytän niin netissä. Sen kun voi anonyymisti tehdä niin voi olla kuinka ilkeä tahansa. Onneksi olen ainakin tähän asti saanut lähes poikkeuksetta vain mukavia ja kannustavia yhteydenottoja teiltä lukijat, suuren suuri kiitos tästä! Kritiikki kuuluu tietenkin kaikkeen mukaan, mutta toisen loukkaaminen ei. Kuvia itsestäni kokonaan ja koko kauheudesta pahimpaan aikaan en ole julkistanut enkä tiedä pystynkö siihen koskaan, mutta palasia ja ”esimakua” olen laittanut jopa kasvoista vaikka olin niin varma, että sitä en tule koskaan tekemään. Tämä oli itselleni niin kova paikka kun en voi edes katsoa itseäni peilistä toisinaan häpeämättä sitä peilikuvaa. Ehkä osaisin hyväksyä ja antaa itselleni anteeksi kun saisi jotain tietoa mistä tämä kaikki johtuu.

Tällä hetkellä mietin usein kaupassa, liikenteessä melkeinpä kaikkialla, että tuo ja tuo asia ylös. Kännykkä on tehokas paikka, muistioon asiat ja kirjoitan tästä blogiin. Haluaisin tehdä jotain suurta pelastaa koko maailman ja järjestää ihmisten ongelmat, mutta en pysty siihen. Pistän siis oman maailmani järjestykseen ja teen siitä hitaasti, mutta varmasti sellaisen jonka haluan. Haluaisin matkustaa enemmän, lento pelostani huolimatta (olisi ihana lähteä keskellä talvea jonnekkin lämpimään!), haluaisin saada paremman työn, haluaisin voittaa lotossa (raha ei tuo aitoa rakkautta, mutta pientä turvaa se loisi) ja kun olisi rahaa pystyisi tekemään hyväntekeväisyys työtä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s