Tapaninpäivä

Mun piti jo eilen tulla kirjoittamaan kuulumisia, mutta nukuin oikeastaan koko päivän. Oikeastaan ainoat hetket kun olin hereillä oli ne jotka söin (haha)! Lopun ajan lepäilin ja ennen kuin huomasin nukkusin jo taas… Jouluaaton ruuanlaitto stressi kai vei omansa ja ne otettiin eilen takaisin korkojen kera. Eilen ulkona ollut kova pakkanen (melkein 20) sai myös tämän vilukissan pysymään visusti sisällä. Lumisade on jatkunut koko joulun eli saimme kuitenkin valkoisen joulun ja jos minulta kysytään nyt se saa sulaa sitten jo pois, mutta sen sijaa taivas on ihan valkoinen lumesta joka sataa kovalla tohinalla maahan.

Huomenna olisi työpäivä edessä. Millainenkohan kaaos siellä odottaa kun kaupat ollut kaksi päivää kiinni ja nyt ne avataan taas. Eikö ihmiset osaa ostaa muutamaksi päiväksi ruokaa kerrallaan kun melkein poikkeuksetta yksikin päivä välissä kun kaupat ei ole auki saa aikaan kaaoksen ja ihmis ryhtäyksen. Eikös voisi tuossakin stressiä vähentää, päätös vain tylysti mennään niillä mitä on ja loput sovelletaan. Oma ruoka stressini suurin syy oli se, että laitoin aaton ruuat ensimmäistä kertaa kaikkineen yksin. Laatikot tuli, marengin unohdin liian pitkäksi aikaa uuniin hupsista kyllä se silti ihan syötävää oli! Kalkkuna parka sai suoraan testi kalkkunan maineen kun en ole tuollaisenaan koskaan aikaisemmin kalkkunaa käsitellyt tosin en olisi kinkun kanssakaan selvinnyt kun en ole sellaistakaan laittanut!

Lopputulokseksi voisin silti sanoa syötävän jouluruuan ja väsyneen kokin. Tänään on ollut jo helpompi olo eilinen oli tosiaan niinkuin kerroin todella väsynyt päivä. Silti mietin tätä omaa syömistäkin kuuluuko jouluna syödä koko vuoden edestä? Tätä ei meinaan saa loppumaan ei sitten mitenkään.

Lääkäri soitti 23.12. niinkuin oli sovittu ja puhtaat oli borrelioosi kokeen jutut. Enemmän tuosta seuraavassa kirjoituksessa johon lupaan kuviakin kun etsin kameran laturin, että saan kuvat koneelle asti!

Rauhallista Joulun aikaa kaikille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s