Joulu stressi

Mä en oo ihminen joka juurikaan stressaa joulusta tai sanotaan, että en ollut ennen tätä joulua. Mua ei stressaa se mikä kotona on vaan työt. Ne muuttuu koko ajan ja pistää hermot kireälle. Mietin viimeksi tänään kun on tuntunut lähes koko päivän kun joku olisi katujyrän kanssa parkkeeranut suoraan rinnanpäälle, että miksi annan tuon vaikuttaa… Miksi en vaan yritä olla ajattelematta ja rauhoittua. Ehkä siksi kun olen perus tyyliltäni jo sellainen, että kaikkea on stressattava mikä muuttuu siitä mikä on jo aikaisemmin ajateltu!

Joulu tulee stressaa tai ei.. Joulu menee stressaa tai ei. Otan siis uuden asenteen ja lopetan tämän turhan ajattelemisen. Viime yö meni valvoen… Nyt valvon taas… Ajatus vain työssä ja aamussa… Työ ei katoa ja joulu tulee! Maakin on valkoinen joten kohentakaamme hieman joulumieltä ja kohdatkaamme totuus!

Mutta jos silti hieman miet.. EI! Nyt nukkumaan aamusta aikaisin ylös ja kohti uutta päivää ja uusia ajatuksia. Jospa tuleva vuoden vaihde toisi uutta potkua elämään! Uuden vuoden lupausta miettien!

Hyvää alkavaa viikkoa ja stressitöntä joulun alkua kaikille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s