Uusi lääkäri ja uudet kujeet

Soitin perjantaina terveyskeskukseen, mutta omalääkäriä en saanut silloin puhelimeen en edes soittoaikaa sille päivälle kun oli jo kaikki täynnä. Sain kuitenkin maanantaille soitto ajan. Uusi lääkäri ja tuntui kyseenalaistavan kaiken… Taas kerran tuntui sille, että mut on ajettu nurkaan yksin tämän asian kanssa. Kilppari kokeisiin en päässyt niitä ei ole järkeä ottaa… Borrelia testit on niin vaikea lukuiset ja tulkinta aiheiset ja mitä kaikkea muuta, mutta lopulta suostui niihin! Menen verikokeisiin huomenna aamulla ja tuloksienkin saanti oli mielenkiintoinen kuvio. Todella kiinnostunut lääkäri totesi minulle puhelimessa, että soittele sitten ennen joulua ja jos et soittoaikaa saa ni katsellaan joulun jälkeen. Olipa taas asenne kohdillaan kuin olisi jo päättänyt, että nekin testit on puhtaat. No päätin soittaa hyvissä ajoin ja varata sen soittoajan sinne ennen joulua jotta saisin tietää tulokset vielä ennen. Tosin kun ne on tulkinta kysymys niin olen sitä mieltä, että tuolla asenteella ne tulkitaan puhtaaksi ilman mitään epäilystäkään. Näiden tulosten kohdalla haluan ne paperilla itselleni jotta voin katsoa mitä ihan oikeasti siinnä on ja kysyä toisenkin lääkärin mielipidettä ja tulkintaa tuloksista. Tuli mieleen pitäisikö ennen borrelia kokeita olla syömättä 12tuntia?

Ja jotta maanantai ei olisi jo ennestään ollut ärsyttävä oli sitten vielä työn osalta kokous. Istuttiin alas koko sakki ja pomot myös. Saimme kaikkea työhön liittyvää kuulla ja kuin piikkinä itseeni otin esimieheni sanat. Kyllä TERVE nuori ihminen pystyy tätä tahtia töitä tekemään. Ja jos ei pysty ni hommaa lääkärin todistuksen jos joku alue ei onnistu terveydellisistä syistä… Aikaisempi omalääkäri olisi minulle tuon kirjoittanut kun on hommat pistetty mahdottomaksi töissä, mutta nykyinen ei suostunut edes harkitsemaan…

Kohta pitäisi taasen töihin suunnistaa ja tekemään nimenomaan tätä joka ottaa kaikkein eniten paikkojen päälle kun työkaveri loukkasi selkänsä tätä tehdessä ja on sairaslomalla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s