Malttamaton

Ensiksi olo on taas kohentunut mukavasti. On kyllä tunteiden vuoristorataa, mutta tuntuu ihan toiselle kun nukkuu ja herää edes suht levänneenä. Jaksaa tätä kaikkea paremmin.

Ja sitten siihen malttamattomuuteen. Olen muutamaankin otteeseen tehnyt tilauksen hyvinvointiin ja taas on tehtynä. Huomenna sen pitäisi olla täällä kun lähti perjantaina matkaan. Miksi sitten malttamaton? Sieltä tulee perus tavaraa mitä käytän joka päivä, mutta nyt otin ensimmäisen kerran Cocovi Lucuma- jauheen. Lucumasta kerrotaan mm. seuraavaa

Lucuman aromaattinen ja makea maku avioituu erinomaisesti kinuskin ja suklaan kanssa ja siitä voi valmistaa myös vegaanille sopivaa jäätelöä. Lucuma-jauhetta voidaan käyttää monipuolisesti sekä leivonnassa, puuroissa että tuomaan makeaa, hedelmäisen kermaista makua erilaisiin jälkiruokiin.

Haluaisin tehdä raakakakun ja joka ohjeessa melkein suositeltiin lucuman käyttöä kakussa. Odotan mielenkiinnolla miltä tuo maistuu ja mihin kaikkialle sitä lopulta päätyy käytettäväksi. Mietin jo joka aamuiseen smoothieeni laittaa tuota, mutta katsotaan kuinka käy!

mehujaa

Heikkous minkä testaamista ”kadun” on Smooze mehujäät voi nams! Olen noita kaikkia maistanut ja sen ensimmäisen ”no kokeillaan yks maku” kerran jälkeen ei ole rehellisesti mennyt yhtään tilausta, että en olisi jotain noista tilannut. Taas otin kahta makua. Kookos sekä Kookos-Ananas. Jopa ihminen joka ei mehujäätä syö on maistanut ja sanoi, että se loppui kesken!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s