Vuosi sitten

”Vuosi sitten sen huomasin, voi kaiken muuttaa, mut jatkan niinkuin ennenkin”

 

Siitä on vuosi kun nykyinen firma jossa olen töissä vaihtui tämän edellisen tilalle… Vuosi?! Mihin se aika oikeasti vain katoaa? Vuosi sitten en myöskään kärsinyt näin pahasta olosta.. Olin siihen mennessä saanut silmätulehduksia yllättävän lyhyellä ajalla ja muutoinkin näin jälkeenpäin outoja ”varotuksia” omasta kehosta. Huimausta ja erityisesti sitä jatkuvaa väsymystä.. Nyt on siis mennyt reilu vuosi painien painavan väsymyksen kanssa. 

1,5 vuotta sitten lääkäri väläytti työuupumusta. Kunnes työterveyslääkäri totesi ettei moisesta ole mitään tietoa. (tuliko jonkulle yllätyksenä?!)  En siihen silloin enempää puuttunut. Myös päivistyksessä kerran lääkäri totesi, että kolme päivää sairaslomaa, mutta selvä työuupumus. En silloin jaksanut tehdä asialle mitään. Nyt mietin voiko tämän kaiken takana todella olla työuupumus joka on laukaissut kilpparinkin? Mulla oli erityisesti viimeiset 2kk vanhassa firmassa ja uuden firman kanssa ekat 2-4kk tosi stressaavaa aikaa. Nuo kaks viimeistä kuukautta vanhan firman kanssa oli sellaisia, että olin joka päivä töissä eli ei koskaan vapaata… Tähän tottusi ja kun tämä uusi tuli sen myötä työaika pieneni, vapaa päiviä tuli (ainakin joskus), ja tietenkin se kaikki näkyi mun jaksamisessa kun tilikin pieneni… 

Ekat 4kk mentiin muutamalla poissaololla ja kun vakkari työsuhde oli plakkarissa loppu sen stressaaminen ja sit petti lopullisesti terveys. Elän stressistä näköjään… 

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Vuosi sitten

  1. Vai että työuupumus. Silmätulehdus ei johdu työuupumuksesta. Mun mielestä on häkellyttävää ettet oo saanut lääkitystä vajikseen, vaan vähätellään oireita. Ehkä itsekin epäilet oireitasi kun ne niille ei oo löytynyt selitystä (vielä). Muista olla tarpeeksi vaativa ja selkeä lääkäreille! Ei saa vähätellä vakavia oireita.

    • En kiellä ettenkö joskus mieti ihan vakavasti erityisesti ennen kilppari kokeita et olenko kuitenkin vain luulosairas… Alkoi tuntua siltä kun mitään ei löydy ja kaikki vaan sil tyylil et ootko nyt ihan varma…

      • Mä voin sanoa sen sulle: Sä et oo luulosairas. Mä uskon et sun oireet johtuu fyysisestä vaivasta. Älä koskaan epäile itteäs!

  2. Aika rankkaa. Uupumusta sulla on varmaan ollut, mutta sellaisesta voi seurata monenlaisia sairauksia, on se kumma että noin nuoren naisen terveysongelmia ei selvitetä oikein huolella!

    • Kai se on alkuun jo mennyt kaikki ”väärin” ku ei olla heti vaadittu enemmän, mutta tuntuu oudolle vaatia ku kaikki lääkärit vaan ”nostaa kädet ylös” kun ei tiedä eikä osaa itsekkään sanoa mitä pitäisi tai haluaisi, että tutkitaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s