Miten meni MRI?

Eilen oli sitten se lannerangan MRI kuvaus. Hermostutti ihan vietävästi.. Kuvaus jouduttiin keskeyttämään kerran kun erehtysin avaamaan silmäni ja tajusin kuinka ahtaassa ”kolossa” olin ja paniikki siinnä meinasi iskeä kun en ahtaita paikkoja siedä. Onneksi tilanne saatiin rauhotettu nopeasti ja sain laput silmille en osannut niitä pyytää ennen kuvausta kun en koskaan aikaisemmin ole kuvauksissa ollut.

Kuulokkeet korvilla kuuntelin 30min sijaan 45min Radio Suomipoppia. Ja juuri kun oppisin nauttimaan jopa olostani ja sain itseni kunnolla rennoksi kuulin ilmoituksen, että se oli siinnä ja kuvat on onnistunut.

Ainoa mikä suuresti ihmetytti oli se, että miksi sen kuvaus koneen piti pitää niin järkyttävää meteliä! Ääni kuvauksen aikana on hirveä!

Hoitaja ”pelotteli” varjoaineilla, mutta niitä ei onneksi tarvinnut laittaa! Huh ahdas paikka ja piikki ei olisi ollut paras mahdollinen idea! Terveystalon lääkäri oli kuvauksessa sen verran mukana, että kuvat kelpasi. Olisin halunnut hänen arvion tietää kuvista, mutta tiedän kysymykseni siihen tilanteeseen olleen turha.. Kuvat lähtee TK lääkärille ja hän ”lukee” ne kertoen tulokset minulle 28.8.

Päivän päätteeksi menin vielä töihin illaksi. Kotona olin siinnä 23.30. Aloin katsomosta katsomaan ohjelmaa, mutta sain 10min katsottua kun uni vei voiton!!! 8 aikaa heräsin eli noin 8h putkeen nukkumista ja olen yhä ihan uupunut ja loppu.. 😦

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s