Arvot tietoon ja MRI

Tänään kävin tk:ssa hakemassa lähetteen langerangan MRI-kuvaukseen. Se on jo huomenna! 14.30 asiat tapahtuu todella nopealla tahdilla.

Pyysin samalla hoitajalta tulosteen viimeisimmistä verikokeistani ja kyllä ne on nousseet kumpikin..  28.4. arvot olivat TSH 4.8 ja T4V 12.9. Nyt 13.8. otetut verikokeet näyttää TSH 6,0 ja T4V 13.7. Olo menee huonommaksi itsellä ja myönnän jo, että en ole kunnossa, mutta tuo on sellainen, että vuoden sitten voi odottaa. En tiedä täytyy katsoa. Oma lääkärini lopettaa ensiviikolla täällä työnsä ja lähtee toiseen paikkaan. Täytyy katsoa millainen se uusi lääkäri on ja mitä mieltä se on näistä tuloksista jos vaikka kävisi niin, että saisi jonkun heräämään kuinka pahoin voin!

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Arvot tietoon ja MRI

 1. Sulla on kilpirauhasen vajaatoiminta aivan selvästi. Nykyään hyvät lääkärit ajattelee että jos tsh on yli 3 on vajaalla! Kyllä sun pitää saada lääkkeet kokeiluun!! Missä asut? Helsingissä Kari Raij osaa hoitaa kilpirauhashäiriöitä asiantuntemuksella. Toivon että saat pian apua!!

 2. Minun arvoja on tutkittu vuoden ja pahimmillaan näytti tsh 2,5. Nyt keväällä oli tsh 0,74 ja t4v 13,7. Sinulla on kilpirauhasesta johtuva vajaatoiminta koska tsh on koholla. Silmäoireet liittyy vahvasti vajaatoimintaan.

  Ps. En ole lääkäri mutta itseoppinut oman sairauteni takia. Vajaatoimintaankin olen perehtynyt jonkun verran ja sinun tapauksesi on ihan selvä. Kunhan vain löytäisit nyt lääkärin joka antaa lääkkeet!

  • Juu luettuani netistä tajusin myös tuon, että arvot on liian ylhäällä… Oma kehokin sitä hokee, mutta tuntuu oudolle myöntää asiaa kun lääkäri vähättelee. Odotan nyt nuo MRI kuvat ja katson kuka on uusi oma lääkäri kun vanha lähtee. Jospa hänen kanssa voisi keskustella asiasta enemmän yhteisymmärryksessä

   • Suomessa ei osata hoitaa vajaatoimintaa kauhean hyvin. Valitettavasti. Toivottavasti hän ymmärtää mistä on kyse. Jos asia ei etene suosittelen tätä karia todella lämpimästi, olen kuullut hänestä vain hyvää. Hän ymmärtää myös borrelioosin mahdollisuuden, jos se olisi esim. vajaatoiminnan takana. Se ei välttämättä liene todennäköistä koska nivelkivut liittyy myös vajikseen. Kyse on kuitenkin sinun terveydestä, toivon vilpittömästä että saat oikeaa hoitoa. Odottamalla se ei ainakaan parane.

    Kannattaa lukea kirjoitukseni kilpirauhasen vt:n ja CFS:n ero! Ne muistuttavat joskus paljon toisiaan.

   • En mene takuuseen, että ei olisi borrelia taustalla myös. Tuossa 3vuotta sitten kesällä olin paikassa jotka kuhisi punkeista… Ja voihan ”hyvällä” tuurilla borrelian saada hyttysestä näin olen käsittänyt ja ne tuntuu jahtaavan minua aina kesäisin! Jotain tosiaan täytyy tehdä, mutta katson sen uuden oma lääkärin ja päätän sen jälkeen. Jos vaikka kävisi tuuri.. (toive ajattelua?)

    Täytyykin lukea uudelleen. Kerran jo luin, mutta oikein ajatuksen kanssa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s