Vuoden päästä

Soitto kävi 12.10 ja puhelu oli hyvin lyhyt. En tivannut ihan lukuina niitä tuloksia, mutta otan ne vielä selville! Toisesta lääkäri sanoi, että se on varmaan luonnostaankin kohollaan kun en laske ollenkaan ja toinen oli sit laskenut hieman ja hän puhui, että on kohta vajatoiminnanpuolella. Mutta ei tässä vielä mitään hätää ole otetaan uudet testit vuoden päästä ni tiedetään enemmän. Mulla oli sata ja yks kysymystä, mut tuo VUODEN päästä uudet testit tuli niin puskista, että en kysynyt mitään.

Lääkäri vain totesi, että et varmaan töissä ole ollut. Kun kerroin olevani edelleen hän ei kommentoinut asiaan mitenkään. Ja nivelkivut oli ainut mikä kiinnosti, että onko niitä vielä. Onhan niitä itse asiassa parasta aikaa… Niitä kuvia nyt taas suunnitellaan.. 

Mitä pitää tapahtua, että joku sanoo jotain muutakin ku katsotaan ei tässä vielä mitään hätää ole? Ihminen syö syö ja syö sekä nukkuisi kaiken ajan taas… Ja se on normaalia. En ole pitkään aikaan kokenut olevani pirteä kun herään. Enemmänkin nukun 3 tuntia tai 12 tuntia kaipaan lisää unta… Ja unet on katkonaisia kun näkee painajaista…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s