Hengitä syvään

Front CameraTänään sitten on se lääkärin soittoaika. Nyt vaan on verikokeiden jälkeen stressi ollut entistä enemmän pilvissä. Silmäkin kuten kuvasta näkyy kärsi asiasta. Se kirveli vähän aamusta ja iltapäivästä se oli jo punainen.. Huokaus en tiedä mistä tuli mitään sille ei tehty ja se oli illasta jo normaali hieman kirvelevä kuten aamusta. Kuten huomaatte olen saanut opiskeltua sen verran, että kuvan osaan jo lisätä blogiini! Vitsit tykkään tästä uudesta koneesta jahka löydän tämän kaikki hienoudet ja opin niitä käyttämään. 

Mitähän sitä toivoisi niiden tulosten suhteen.. Tietysti olisi ihan mahtavaa kuulla, että ne on laskenut ja alkaa lähennellä normaalia tai olisi jopa normaalit, mutta sitten taas kun olo on edelleen koko ajan nälkäinen, suolanhimoinen, väsynyt ja oireet on ja pysyy ni helpottaisiko jos se nousisi ja saisi sen testilääkityksen mistä jo jokunen tovi puhuttu..? En tiedä.. En ole tämän asian kanssa oikein sinut. Olen hyvin lääke vastainen en halua syödä mitään ylimääräisiä lääkkeitä kuten kipuihin ellei ole ihan pakko, mutta myös kirjoittamani väriaine allergian vuoksi minusta on tullut tämmöinen ei ei lääkkeille ihminen… 

Itkuisuus on myös herkässä taas joka asiassa. Se toisinaan jopa ärsyttää itseä kun tuntuu et itkee joka asiasta, mutta toivottavasti minulla on päivällä jonkunlaisia uutisia lääkäriltä kerrottavaksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s