Äärirajoille!

Keskiviikkona 13.8. kävin taas aamusta labrassa. Päätin kerrankin olla aiheuttamatta itselleni yhtään ylimääräistä stressiä ja pistin herätyksen 6.30 soimaan. Se siitä stressittömästä ajatuksesta kun en sitten nukkunut kuin sen 3,5h ennen verikokeita… Kun ne kilpparit pitää ottaa ennen 9 aamusta ja olen joskus mennyt sinne kasin pintaan ja jonottanut niin, että luulin joutuvani seuraavana aamuna ottamaan uusinta yrityksen. 

No nyt olin sitten labrassa 7.30 eikä siellä ollut lisäkseni kuin yksi ihminen ja kaksi hoitajaa jotka otti kokeita eli odotin sen tovin kun hän kysyi, koska olen tullut ja yleinen suositus on se n. 15min odottaa ennen verikoetta. Stressin sain siitä kun tuntui, että pyörryn jo ennen verikoetta kun edes mietin sitä. Sen sijaan, että olisi yksi koe otettu otettiin kaksi! Olin niin tööt väsymyksestä, että en edes tajunnut kysyä mikä se toinen oli! 

Soittoaika lääkärille on maanantaiksi 18.8. ja toivottavasti tulokset siihen mennessä tullut. Tk:n hoitaja oli sitä mieltä, että on tullut ja labrassa epäiltiin hieman, että ehtiiköhän toinen siihen mennessä (enkä tästäkään huolimatta tajunnut kysyä mikä se on…) no kysyn kun lääkäri soittaa on tulos tullut tai ei, että mikä se toinen mahtaapi olla. 

Mun piti näistä teille tulla avautumaan jo aikaisemmin, mutta vanha (4vuotta vanha) kone sanoi tiistai iltana sopimuksen irti ja nyt tämän uuden kanssa teknisiä ongelmia.. Nettitikun ajurit pitäisi saada uudet, että pelittäisi. Nyt on nettinä puhelin kytkien koneeseen jotta pääsen purkamaan oloani blogiin!  Sellainen tekninen ongelma mulla myös on, että en osaa ladata kuvia tällä uudella koneella… Joo hienoa datanomi ei osaa köyttää tietokonetta! Hah päivän paras nauru saatu 😀 Toivottavasti nämä kaksi suurempaa ongelmaa on selätetty maanantaihin mennessä kun avaudun tuloksista viimeistään teille tänne!

Nyt parempaa viikonloppua kaikille!

 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Äärirajoille!

    • Huomannut myös, että stressi nousee kun alkaa odottamaan tietoa..

      Huomenna se sitten selviää mitä sanoo. Toivottavasti jotain muuta kuin lisää odottelua ja ihmettelyä 😦

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s