Yksinäisen keijun tarina

Kuinka voit? Tuota kysymystä en ole lääkäri reissun jälkeen kuullutkaan kenenkään kysyvän. Kaikki tyytyy siihen mitä näkee ja päättelee itse loput. Ei sillä en tiedä kaipaanko edes sitä että tuota kysytään, ei ainakaan usein, koska se alkaa ahdistaa..

Asia mikä myös ahdistaa ja ärsyttää on ihmiset jotka haluaisi saada tuohon vastauksen, mutta eivät kysy. Tai kysyvät, mutta ei minulta. Esimerkkinä pomoni joka kysyy toiselta työntekijältä kuinka minä voin… Työkaveri oli vastannut, että hyvin. Hyvin? No ilmeisesti saan esitettyä hyvin, koska se on tarkoitus. En halua töissä näyttää tätä kaikkea.. Haluaisin tehdä töitä en vain tiedä pystynkö.. Sunnuntaina sain töissä paniikkikohtauksen tyyppisen tilan. Tuntui kun joku olisi maantiejyrän kanssa ajanut rinnan päälle ja jäänyt siihen, huimasi, tuntui kun happi loppuisi, pakko päästä pakoon olotila…

Mikä tekee tilanteesta vaikean? Miksi asiaa ei kysytä asiaosaiselta? Ei kehtaa? Hyvät ystävät se on ainakin minun mielestä loukkaavampaa jos kysyy toiselta! Ottakaa huomioon myös se, että kaikki ei halua avautua ja kertoa ellet tee itse aloitetta!

Parempaa alkavaa viikkoa kävijöille! Kuinka sinä voit tänään?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s