Kauas vai lähelle?

Olen vuokra-asunto ilmoitusten suurkuluttaja! Haluaisin jotain muuta tähän kaikkeen jotain uutta. Yksi talo on minkä ilmoitukseen palaan aina uudelleen ja uudelleen.. Mutta vika tässä on sen sijainti. Olisiko asiat niin, että pitäisi ottaa riski ja kokeilla millaista elämä on pohjoisessa? Välimatkat on pitkät (tai ainakin pidemmät ku nyt) ja kaikki tuttu sekä turvallinen jäisi etelään. Olen myös katsellut asuntoja ja töitä ulkomailta.. Työ on kuitenkin se mikä määrää paitsi, että tämä tyttönen ei pk seudulle muuta! Anteeksi teille jotka asutte mä eksyisin siihen kaupunkiin ku eksyn jo Tampereelle… Turussa asuneena osaan siellä liikkua.

Viime öisen itku kohtauksen ja asioiden pohtimisen jälkeen tämä päivä on ollut yhtä sumua. Jotain on pakko muuttua.. Mun terveys ei kestä tätä 24/7 olevaa stressiä siitä, että miten kaiken kanssa pärjää kun ei ole töitä ku joskus ja jouluna ja soitellaan ku tarvitaan…  Juuri näin! Tähänkö kaikki menee? Vakituinentyösuhde ei takaa mitään? Ahdistaa jo valmiiksi, että to-la pitäisi taas töihin mennä… Kiroan koko työn maanrakoon, mutta kaipa nekin euroset täytyy tienata…

Asiasta ihan muuhun vielä. Kaulassa on ollut kohta pari viikkoa tulitikkurasian kokoinen kuiva kohta?! Muutoin kaikki ok, mutta sit tuo ja se on punainen. Mikähän siihenki auttaisi?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s