Ruohonjuuri

3_banneripohja-luomullisesti

Yhteistyökumppani josta on pitänyt jo teille tovin verran puhua on Ruohonjuuri. Olen heidän Turun (Yliopistonkatu 23) myymälässä käynyt kaksi kertaa ja netin kautta tilaillut enimmäkseen.

Miten ja milloin päädyin ruohonjuureen?
En edes muista! Noloa sinällään kun siitä ei kuitenkaan kauaa ole, mutta tilasin ensin muutamankin kerran verkkokaupasta ennen kuin kävin myymälässä tutustumassa. Haaveissa olisi jossain kohtaa päästä käymään Helsingin myymälässä kun siellä päin vain sopivana päivänä liikkuu.

Koska teit ensimmäisen tilauksen ja mitä ostit?
24.1.14 tilasin ruohonjuuresta ensimmäisen kerran. Eli ennen tuota tutustuin ruohonjuuren verkkokauppaan siis. Ja mitäkö tilasin *lunttaa omista tilauksista ruohonjuuren sivuilta*Cocovi Siitepöly , Kirsikkahillo , Hamppumaito , Ruskea linssi ja Cocovi Kookosöljy .

Siitepölyn pitäisi auttaa ihon kanssa ja sitä täytyy taas talvea vasten alkaa syödä. Kirsikkahillo no mitähän siihen sanomaan olen heikkona kirsikoihin, hamppumaito lähti mukaan lähinnä uteliaisuuttani. Siitä tuli tehty lettuja ja loput laitettu ”makaroonilaatikkoon” , linssejä olen jo tovin verrankin ennen tuota syönyt joten ne ei sinällään ollut uusi asia. Oli ensimmäinen kerta kun ikinä olin kookosöljyn kanssa tekemisissä enkä rehellisyyden nimissä osannut käyttää sitä mihinkään. Se oli pitkään kaapissa vain tuijotuksen kohteena *noloa*

Mitä voit kertoa toimituksesta ja tavoista?

Toimitukset on olleet minusta nopeita. Olen joka kerta ottanut postiin paketin. Mikä kivointa heiltä tulee mukana jotain ylimääräistä aina paketissa ja se on suurimmaksi osaksi yllätys mitä sieltä tulee joskus olen sivuilla törmännyt etukäteen tietoon mitä saa mukana. Asiakaspalvelusta on itsellä vain positiivisia kokemuksia.

Muuta?

Suosittelen lukemaan heidän blogiaan! Siellä on hyvää tietoa ja toisinaan jopa ruokaohjeita!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s