Hiukset päästä

Mun piti reippaana tyttösenä kirjoittaa teille yhteistyökumppanista. Teksti on aloitettu ja se on tulossakin, mutta pakko päästä purkamaan ennen sitä tätä oloaan.

Tiedän myös sen, että puhuin kevyemmästä tekstistä, mutta sitä ei valitettavasti ole… Ei vaikka yrittäisin valehdella en siihen pysty. Ahdistaa kaikki… Tuijotan näyttöä ja tuntuu, että voisin repiä hiukset päästäni. Tosin siihen ei tarvita kuin niihin koskeminen ja niitä lähtee… Olen vaihdellut shampoota ja kokeillut erinlaisia hoitoaineita. Olen leikannut hiuksia lyhyemmäksi… Ne vain on kovin karheat ja niitä lähtee… Lähtee joka tilanteessa. Suihkussa, suihkun jälkeen seuraavana päivänä pesusta. Ei ole tilannetta jossa ei lähtisi.. Välillä stressaan, että koska löytyy ensimmäinen kalju paikka…

Koko päänahka on kuiva… Ja osaltaan pieniä rupia täynnä… Niinkuin hyttysen pistoja joissa kuivunut veri päällä joita rapsuttamalla ne aukeaa ja päästä valuu verta… Mutta näitä ”hyttysen pistoja” on ollut jo talvesta lähtien eli en usko niiden olevan niitä. Pää syhyää paljon. Olen aloittanut sisäisen aloe vera hoidon juomalla nestettä päivittäin sen pitäisi kosteuttaa ihoa.

Jos jonkulla on jotain ideaa mikä tämä voisi olla tai miten sen saisi paranemaan päin niin ideoita otetaan ilolla vastaan!

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Hiukset päästä

  1. Olet varmaankin sanonut myös lääkärille tämän ongelman. Fibromyalgia tai joku vastaava.

    Toivottavasti saat apua lääkäristä.

    • Fibromya on kahteenkin kertaan tutkittu ja pisteitä löytyy useita, mutta se siitä enempää lääkärit ei asiaan sano :/

  2. Hmm, voisko ollu ekseema? Siinä kuulemma on just jotain mainitsemasia rupia. Entäs mulle tulee mieleen voisko sulla olla borrelioosi? Siinä yleensä laihtuu ja nivelkivut yleisiä.

    • Borrelioosia lääkärikin ehdotti! Mut mikäli tuo toinen verikoe mikä just otettiin ei ole borrelia ni sitä ei ole koskaan multa testattu. Ekseema onkin ihan vieras asia. Täytyykin tutkia asiaa! Kiitoksia vinkeistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s