Olotila ja mietintää

Tänään oli huono päivä. Alkoi itse asiassa jo eilen illalla / yöllä. Oli veren ja raudan maku suussa ja heikko olo. Aamusta kun heräsin oli edelleen heikko olo ja silmät kutivat todella pahasti. Hieroin niitä jokusen hetken ja aamupalan jälkeen levitin niihin kookosöljyä joka hieman helpotti syhyämistä. Otin päikkärit jonka jälkeen turvotus oli laskenut ja punotus oli lähes poissa. Silmät ovat olleet loppu päivänkin todella väsyneen tuntuiset ja ärtyisät.

luomipunainen

Söin yhden allergia lääkkeen, mutta se ei tuntunut auttavan mitään. Olo tukkoinen ja flunssainen sekä nuo silmät ni mieleen tuli allergiakin jo.. Iho on taas punottanut kyynärtaipeista.

Törmäsin tänään vahingossa kirjoitukseen jossa oli silmien turpoamisesta ja ihottumasta. Turvotus ja punotus silmäluomessa voi johtua allergiasta, ötökänpuremasta tai kilpirauhasongelmasta. Jäin miettimään, että onkohan nämä silmät kilpparia ja stressihän lisää kilpirauhasongelmia jotka näkyy mm. iholla. Itsellä on tällä hetkellä ihan vietävän paljon stressiä työasioiden takia kun en tiedä koska on töitä… Uusia palkataan ja vakituinen on kotona tietämättä koska pääsee töihin…

Onneksi lääkäri on kirjoittanut minulle reseptinä Apolar 0,1% rasvaa jota uskaltaa laittaa myös varoen silmien ympärille. Se tehoo! Aivan mahtava rasva johon olen suoraan sanottuna hullaantunut! Normaali kortisooni voide ei tehoa, mutta Apolar tehoaa! Vielä on hiemaa jäljellä ja onneksi toinen kokonainen 100g tuupi vielä odottaa noutamistaan! Täytyy sen jälkeen kysyä jos oma lääkäri kirjoittaisi lisää! Miten ilman tuota voisi elää? Se tehoaa nopeasti ja auttaa minulla. Tosin peittää ongelman poistaen punoituksen ei siis paranna, mutta olen sen verran kriittinen miltä näytän,että en kehtaa liikkua missään ilman huivia jolla saan peitetty kasvot ja aurinkolaseja!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s