Alku viikko

Olin maanantaina intoa puhkuen lähdössä kouluun pääsykokeisiin. Sinne myös mentiinkin, mutta valitettavasti yhtä innoissaan sieltä ei takaisin tultu.

Back CameraAamulla juna lähti tosiaan tuon 6.39 ja herätys oli 4.30 joka ei ees tuntunut pahalle kun sai ihme ja kumma nukuttua pari sikeää tuntia ennen sitä. Jännitys oli katossa ja tunteet jälleen kerran pinnassa kun ei meinannut jaksaa odottaa. Vaihto oli Tampereella Oulun junaan. Juna matka meni kuitenkin yllättävän hyvin ja suht nopeasti. Ainoa mikä pisti silmään kun katselin muita matkustajia oli se, että kaikilla (95%) oli joko älypuhelin kädessä, tabletti tai kannettava… Mikä meitä ihmisiä vaivaa kun some ei anna hetken rauhaa meille? Mitä kaikkea me menetämme somen vuoksi? Katsokaa tämä video. Mitä meiltä menee ohi koko ajan? Sen sanon, että itsekkin kulutan liikaa elämästäni someen ja se on alkanut viime aikoina turhauttamaan todella paljon. Ei tämä blogi enemmänkin facebook, mutta takaisin aiheeseen.

Sitten olikin toinen junan vaihto, mutta se kesti 1,5h ennen kuin seuraava tuli elikkäs Kokkolassa sitten hieman shoppailua. Citymarketissa kävin en tosin kaupan puolella vaan pikku putiikissa. Arvaatte varmaan mitä sieltä löytyi

Back CameraKyllä superfoodeja yms. ihanuuksia. Nuista ei mikään mukaani lähtenyt, mutta innoissani tutkin niitä uusia joita en aikaisemmin ollut nähnyt kuin verkkokaupassa. Ihana nähdä tuote ihan oikeasti eikä vain kuvissa. Tuolta otin kookospatukan maistiaiseksi (välipala patukka) oli todella hyvää ja valkosuklaa jugurtti päälysteisiä kirsikoita jotka oli pakaste kuivattuja. Niitä olisi voinut syödä vaikka kuinka ja paljon! Tosin niillä oli ihan kiitettävä kilohinta 30€/kg. Muutoin vain tutkisin ja katselin. Kauppa oli Punnitse & Säästä. Suosittelen lämpimästi käymään jos sellainen tulee vastaan. Siellä on irtotavarana vaikka mitä!

Mutta matka koululle. Ennen sitä vain kuppi kaakaota joka sekin irvaili minulle ja tiesi selkeästi mitä on tulossa josta itse en vielä tiennyt.

Back CameraElikkäs koululle päästyä aloin täyttää pääsykoetta aikani oli haastatteluun 14.30, mutta pääsinkin jo 13.50. Jätin pääsykokeen kesken ja menin välissä haastatteluun. Haastattelu alkoi hyvin kunnes… Tajuttiin, että minulla on aikaisempi ammattitutkinto. Tämän vuoden alussa on tullut voimaan laki joka kieltää käymästä nuorisopuolella toista ammattiin valmistavaa tutkintoa. Oli kuin matto olisi vedetty jalkojen alta. Haastattelu vietiin loppuun ja käytiin läpi miten olen kouluun hakenut. Kerroin niinkuin asia on, että sähköisellä hakemuksella ja sen ei olisi pitänyt päästää edes läpi tutkintoni vuoksi. He lupasivat selvittää kuinka tämän kanssa nyt edetään ja ottaa yhteyttä minuun ensiviikon aikana. Olen vaan jo niellyt asian ja suunnattoman pettynyt, en usko hetkeäkään, että pääsisin kouluun. Pitäisi aikuispuolelle hakea, mutta olen kerran heidän aikuispuolelle hakenut ja silloin sain vastauksen, että kun on alle 25v pitäisi hakea aina vain nuoriso haussa… Ottaa nyt sit tästä kaikesta selvää.

Nyt sitten jäädään odottamaan mitä ensiviikko tuo tullessaa. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s