Mitä mietit?

Olen viime päivät ollut kuin tuuliviiri katolla tuulisella säällä. Mieliala muuttuu hetkessä ja itku on herkässä koko ajan. En aina edes tajua mistä kaikesta saan näitä ”kohtauksia”.

Kädestä tippui kananmuna lattialle ja raaka kun oli niin tottakai levisi. Sen sijaan, että olisin ärähtänyt ja kironnut rupesin itkemään ja istuin sen rikkoutuneen kananmunan vieressä lattialla itkien. Voin katsoa komedia ohjelmia ja itkeä koko jatkson ajan.

Tänään soitan sinne TYKSiin ja otan oikein paperin viereeni ja vaadin selvällä puheella ne kilppari arvot tietooni ja soitan omalle lääkärille kertoen kaiken mitä on tässä tapahtunut.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Mitä mietit?

  1. Okein! Kyllä noista sun oireista niiiin moni täsmää vajaatoimintaan. En ymmärrä miksi sitä lääkitystä hillotaan niin tarkasti, kun oikein pienellä annoksella aloittaa niin ei siitä haittaakaan ole. Ja voihan sen aina lopettaa jos huonommaksi menee (mitä tuskin tapahtuu).

    • Soitin tänään TYKSiin aamusta ja nyt oli eri hoitaja joka käski pikimiten ottamaan yhteyden tk lääkäriin jo ihan ku näki ne labra tulokset. Niiden takia oikeastaan sinne soitin halusin tietää tarkalleen mitä ovat. Se viimeisin oli siis TSH 4.8 ja T4V 12,9 (normi 9-19). Nyt on soittoaika omalle lääkärille kun ei tälle päivälle enää aikaa saanut…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s