Välillä myös jotain muuta

Tänänä sain vihdoin sitten lääkärin kiinni tai siis hoitajan joka ilmoitti, että omalääkärini on vapaalla tämän päivän… Olipas kiva yllätys ei siis muuta kuin päivystykseen TAAS! Kaksi tuntia istuin ja tein oman pohjanoteraukseni sinä aikana katsoin Kauniit ja Rohkeat! Hahah en tajunnut siitä mitään, mutta se ei kai haitannut? Päivystyksen lääkäri oli samalla linjalla kuin muutkin tähän mennessä pitäisi nivelneste näyte saada otettua. Sen kuulema voisi ottaa myös kädestä! Positiivista, koska ne nyt turpoaa vähän väliä. Nyt sitten pitäisi selvittää kuka sen ottaa kun omalääkärini ei suostu ottamaan kuin isosta nivelestä. Viikolla jatkuu sairasloma, mutta käski ottamaan yhteyttä ennen tuon loppumista omalääkäriin ja puhumaan tilanteesta.

Mutta jotain muutakin niinkuin otikko jo lupasi. Rullaluistelen nyt kun jalat tuntuvat olevan kunnossa tai siis oli kunnossa. En tiedä miten asia kävi, mutta lonkka pamahti aika pahasti en saanut jalkaa maahan enkä suoraksi. Onneksi kotona väännettiin se varoen, mutta väkisin niin, että pamahti uudelleen ja toimii taas. Kasvatan siis jalkalihaksia ja treenaan kun pystyn. Ihanaa säätä ollut viime päivinä ja nyt sitten luvattiin taas viileämpää…

Kyllä seison hiekala jotta sain kuvan!

Kyllä seison hiekala jotta sain kuvan!

 

Kuka on joskus tehnyt kesäkurpitsa”lasagnen”? Itse ajattelin kokeilla jahka jaksan kauppaan lähteä. Eli siis lasagne levyjen tilalle kesäkurpitsan siivuja jotka höylätty juustohöylällä pituus suunnassa kurpitsasta. Laitan ohjeen ja kuvia viikonlopulla kun ajattelin väsätä sen jos jotakuta kiinnostaa. Siihen erikoisuutena vielä, että jauheliha on broileria ei sika/nautaa.Back Camera

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Välillä myös jotain muuta

  1. Moi, tuosta kilpirauhasarvosta. TSH yli 4 on liian paljon, varsinkin jos oireita on (ja näyttää olevan). Tutkipa kilpirauhasen vajaatoiminnan oirelistaa ja katso moniko täsmää. Ja ehdottomasti pitäisi tarkistaa myös T4V eikä vaan tuo TSH! Tsemppiä! Kun oikea lääkäri löytyy, saat koelääkityksen oireiden vuoksi, syytä olisi mielestäni kokeilla.

    • Hei,

      Kiitoksia! Olen tässä nyt odottanut yli viikon TYKSistä niitä papereita jotka kuulema on lähetetty. Uskon, että T4V on otettu, mutta siitä ei puhuttu mitään. Tosiaan punaisella se oli jo 4.5 ja nyt noussut siitä.. Otan asian puheeksi oman lääkärin kanssa kun hänelle soitan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s