Voihan kilpirauhanen

Tänään sitten sain soitettua ja jopa muistin. Tosin mua muistutettiin moneltakin taholta paperi jääkaapin ovessa, muistutus puhelimessa ja ystävä muistutti (Kiitos!). Sain soitella useamman kerran ennen kuin pääsin linjoille ja hoitaja vastasi, mutta pyysi odottamaan ajattelin, että jaaha alkaa kuulumaan musiikkia, mutta ei! Hänellä oli potilas ja kuulin heidän koko keskustelun! Mietin hetken, että suljen puhelimen ja soitan myöhemmin uudelleen, mutta ajattelin sitten keskittyä johonkin muuhun sen ajan kunnes hän ehtii puhumaan. Kysyi henkilötunnusta ja kerroin sen jolloin hän mainitsi etunimeni lisäsin itse puhelimessa perään sukunimen. Hieman kaikki tietävä nais ääni vastasi, että hän sanoo vain etunimen jotta kukaan ei tunnista… Kerroin sitten faktan hänelle, että kaksiosaisen etunimeni vuoksi sen nimisiä ihmisiä ei ole Suomessa kuin yhteensä kaksi siis lisäkseni yksi toinen… Ärsyyntyneenä tästä lisäsin kirosanan perään vielä. (ei olisi pitänyt, mutta tehty mikä tehty..)

No ne arvot olivat nousseet kuten melkein arvasinkin… 4.5 on vaihtunut 4.8. Edelleenkään ei kuulema ole mitään huolta asiasta. Itse tunnen oloni toiseksi ja pääsiäisen jälkeen soitan omalle lääkärille josko saisin lähetteen jonnekkin muualle jonnekkin joka suostuisi keskustelemaan edes tästä tilanteesta. Olen koko ajan ihan sippi väsyttää väsyttää ja nälkä!

Sain lukijalta vinkin hankkia himalajan suolaa. Kiitän tästä ja täytyykin huomenna katsoa löytyykö meidän Prismasta tai cittarista tuota. Itse menin tilaamaan Kalaharin suolan ja senkin saan huomenna. No onpahan suolaa sitä himoitsevalle! Myös ruususuolasta olen saanut positiivista lukea.

himalajan suola

himalajan suola

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s