Taitaa joku muu voittaa..

kuin minä… Paikat huutaa hoosiannaa ja sairasloma jatkuu viikolla eteenpäin. Jos joku tätä lukee miettii, että mitä ihmettä on tapahtunut ja miten tähän on taas päädytty. Kerron ainakin sen mitä muistan vielä tältä suunnattomalta ärtyneisyydeltäni.

Maaliskuun alussa jätin havupuu-uute juoman pois. Se loppui enkä saanut sitä heti lisää ja kaikki näytti menevän hyvin joten ajattelin jatkaa ilman ja kokeilla. Ah miten ihana tunne kun ei ole mitään ns. ylimääräistä vaikka tuo ihan luonnontuote onkin. Maaliskuu meni töidenkin osalta alkuun suht hyvin kunnes koitti taasen työputki yhdeksän päivää ja yksi vapaa ja seitsemän päivää yksi vapaa. Nivelet sanoi sitten taas sopimuksen irti. Yritin tovin tehdä kipeiden nivelien kanssa töitä, mutta annoin periksi kolmas päivä tätä kuuta torstaina ja menin päivystykseen. Lääkäri tutki ja jänteet olivat kunnossa kipu on nivelissä. Nyt tarvitsisi saada hetki kun polvi olisi turvoksissa jotta saataisiin nivelneste näyte otettu ja tiedettäisiin ehkä enemmän. Tänään olin uudelleen lääkärissä ja nyt istun sohvalla kirjoittamassa tätä miettien kuinka surkea todella olenkaan.. Ei minusta ole edes työtä tekemään… Haluaisin haluaisin niin hiton kovasti olla töissä, mutta en pysty. Viikko olisi sairaslomaa nyt edessä… Aktiivisesti hakenut toista työpaikkaa jotta saisi jotain kevyempää kuin siivoaminen. Halajaa täysillä takaisin työelämään.

Olin torstaina ennen lääkärissä käyntiä verikokeissa kilpirauhas arvon takia. Piti soittaa siitä tänään, mutta en sitten ehtinyt ennen kuin siellä meni kiinni. Soitan siis huomenna jotta saan tietää ollaanko edelleen kohollaan vai mihin suuntaan ollaan liikuttu.

Olen vakituisessatyösuhteessa, mutta en tiedä mihin palaudun kun/jos palaudun tuonne takaisin. Iltoja en ilmeisesti enää tee vaan aamupaikka olisi tiedossa. Stressaa kamalasti kaikki. En sitten tiedä mistä johtuu, mutta viimeiset kolmeviikkoa olen syönyt syönyt syönyt ja syönyt. Herään öisinkin syömään ja päivisin en selvinnyt edes 3h työillasta ilman jotain naposteltavaa! Paino on silti alimmillaan pitkään aikaan 47kg… Myös suola on minulle ollut kirosana hyi yök suolaisia ruokia mausteiset ok kunhan ei suolainen. Nyt jopa näen unta suolasta… Himoitsen sitä ihan mielettömiä määriä ja joskus on vaan pakko syödä suolaa purkista ihan vaan pakko! Osaisiko joku sanoa jotain mistä voisi olla apua? Lääkärit on sanomatta suuremmin mitään.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Taitaa joku muu voittaa..

    • Taisin sitten mennä tilaamaan väärän suolan (kalaharin suola)… Täytyykin etsiä tuo Himalajan suola! Kiitos vinkistä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s