Lääkäri soitti

Mulle sanottiin, että soittoaika on 13-18 välisenä aikana. Lääkäri sitten soitti 9.40 mulle. Näin numeron ja katsoin kelloa järkyttyneenä, että onko siellä kuitenkin jotain pahempaa kun jo tähän aikaa soittaa. Lyhyesti tutkiminen jatkuu….

Verikokeet olivatkin kuten jo tiesin ni puhtaat paitsi se pieni kohollaan oleva kilppari (4,5) , mutta ei syytä huolestua. Keliakia puhdas, verenkuva puhdas en edes muista mitä ne muut oli…

Koepala tuloksia lääkäri katseli ja ne olivat ihan ok.  Nyt lähdetään kartoittamaan allergioita seuraavaksi. Elikkäs 4.3. olisi taas mars mars TYKSiin meno. Mukaan pitäisi ottaa töistä pienet näytteet pesuaineista ja tuoteselosteet, jotta voidaan etsiä olisiko syy siellä.  No sitä jäämme katsomaan. Koskahan joku pistää lähetteen suljetulle osastolle? Ei, mutta niitä vähennetään koko ajan joten avohoidossa mentäisiin sekin.. Alkaa tuntua, että luulosairaana ne minua pitää…

Voiko allergia tehdä nivelkipuja tällä tavalla? Siis jos nyt leikitään ajatuksella, että olisin allerginen jollekkin pesuaineelle jota töissä käytän… No kaipa ne kaikkea voi tehdä.

Lääkäriltä saan reseptin johonkin uuteen rasvapurnukkaan taas… Muutoin ihan kiva, mutta nuo edelliset jo tekee punaisemmaksi ja kirvelee iholla eivätkä pidä edes sitä kuivaa hilsettä pois.. Kokeillaan olen avoin yrittämään kaikkea, koska haluan olla normaalin näköinen taas. Pitäisi pysyä vain havupuu-uutteessa ja olla jättää voiteet pois!

Älkää unohtako huomista!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s