Päivystyksessä ja soittelua

Heräsin lauantai ja sunnuntai välisenä yönä outoon oloon. Oksetti ja janotti. Ajattelin, että menen juomaan keittiöön. Heikotti todella pahasti kun nousin ylös ja hikivalui todella pahasti. Menin veskiin ja pelkkää verta tuli… Tästä järkyttyneenä lähdettiin suoraan päivystykseen. En tiedä kuinka kävelin tutkimus huoneeseen itse, mutta seuraavan minkä muistan oli kun hoitaja sanoi toiselle, että ruumiinlämpö 34… Seuraava asia jonka tajusin oli kun kone piippaa vieressä ja sormesta on otettu verikoe.

Pohdittua ja puhuttua lääkärin kanssa ilmeisesti punainenliha joka suht vahvasti maustettu oli ärsyttänyt suolistoa.  Sitä miksi ruumiinlämpö meni noin alas, ei tiedetä miksi. Pääsi saman aamun aikana kotiin lähtemään. Lepona meni koko sunnuntai ja maanantai oli onneksi vapaa joten sai ottaa rennosti myös sen.

Soitin eilen TYKSiin tuloksista ja hoitaja ei kamalasti osannut sanoa, mutta kilpirauhasen arvot on kohollaan. Ja jotain oli löytynyt koepaloista, mutta hoitaja ei osannut sanoa mitä. Eli odotamme huomiseen asti mitä sieltä tulee. Lääkäri siis soittaa minulle huomenna. Tavallaan helpottavaa jos syy löytyisi, mutta tavallaan hermostuttaa mitä sieltä tulee… 😦

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s