Tyksissä

Tosiaan 31.1. oli TYKS aika… Oikeastaan näin jälkeenpäin miettien ihan sama olisinko mennyt vai ei… Siitä kun ei ollut mitään hyötyä tai joo koepalat se otti, mutta muutoin kaikki menikin päin persettä ihan suoraan sanoen!

Itseltä löytyy allergia väriainetta E171 kohtaan eli titaanioksidi. Kun lääkäri kysyi allergioista kerroin tämän ja hän ensimmäiseksi miten se on todettu ja olisikohan noin. Eli ei uskonut… Tässä kohtaa jo tuntui sille, että lähden kotiin. Katseli ihottumia ja ensimmäinen toteamus että psori tämä ei ainakaan ole. Jopa helpottunut olo, mutta samalla mietintään mikä se sitten on? Atopia epäili lääkäri, MUTTA oireet eivät ole tyypilliset eikä nivelkivut liity asiaan mitenkään… SLE ”kokeita” otettiin ja otetaan.

Elikkäs taas aamusta mennään verikokeisiin ja 13.2. soittaa lääkäri tuloksista myös koepalat on silloin selvillä. Joko sitten tietäisi?

Koepala kolot on syvältä… Mun on nuo reijät jo kolmesti auennut ja vuotaa heti veri 😦 tarttis saada pidetty levossa sitä kättä, mut siivoaminen ja käden lepo on aika heikko yhdistelmä..

Tällä hetkellä en tiedä mikä paikka ei särkisi.. Kasvot on suht siistit, mutta kädet sattuu ja polttaa 😦

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s