Romahdus

Uutejuomaan uskon edelleen vaikka näin kävikin. Lähdin taas Turkuun ja kun sieltä seuraavana aamuna heräsin tunsin jo siinnä kohtaa, että kaikki on päin hemmettiä ja lopullisen kammotuksen tajusin kun peiliin katsoin. Kokotoinen puoli kasvoista ihan sammaloitunut iho ja punoitti. Kumpikin silmä vuoti ja oli ihan punaiset. Kohti kotia tai no töihin piti ensin mennä ja meninkin työpaikalle, mutta ei musta töihin ollut. Onneksi tuurari saatiin ja sain kotiin lähteä. Kauan en kotona ollut kun tilanne  meni vieläkin pahemmaksi ja lähdin päivystykseen.

Lääkäri tutki ja keskusteltiin erittäin paljon ja sain hyvän fiiliksen siihen tilanteeseen. Lääkäri kysyi sairaslomasta ja pyysin lauantain kirjoittamaan kun sen olin pois ja kerroin et sunnuntai on vapaa et menen vasta maanantaina. Lääkäri katsoi kalenteria ja tokaisi et torstaina seuraavan kerran tämä kierre on katkaistava ja nyt lepäät ja annat aikaa itsellesi. Ulkoilet voimien salliessa ja rentoudut. Jos ei tokene ni ilman odottelua heti lääkäriin uudelleen.

Mukaani sain 8päivän kortisooni kuurin niin, että 2päivää 40mg/päivä. 4päivää 20mg/päivä ja 2päivää 10mg/päivä. Antibiotit ja kortisooni/antibiotti tippoja silmiin erikseen vielä. Kortisoonini on Prednisolon.

Ainoa mistä itse kärsin ni nestettä on kropassa jo nyt ja koko ajan jano. Se sit taas lisää veskis juoksemista. Aika hölmö uni tuli nähtyä viime yönä kun olin ensimmäiset kortisoonit syöty. Näin jättiläis hanan josta join kylmää vettä koko ajan 😀 Jaa miten ni kortisooni janottaa?

Olen aloittanut jo kirjoittamaan tästä uudesta ruokavaliostani ja aijon kun sen valmiiksi saada ni julkistaa teille tänne.
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s