Lääkärissä ja sen jälkeisiä ajatuksia

Piti jo aikaisemmin kirjoittaa lääkärissä olosta, mutta se ei mennyt todellakaan odotetusti ja jotenkin sapettaa edelleen. En saanut haluamaani tutkimusta kun ei ikä riitä tiettyyn sairauteen niin eihän sitä silloin ole ja piste ja kiitos hei. Sain lähetteen allergiapuolelle TYKSiin. Aika on helmikuussa noin kuukauden päästä.

Sen jälkeen on monesti tiputtu todella pohjalle.  Hieman ennen joulua oli pahimmillaan homma viimeksi. Olin Turussa viettänyt edellisen illan ja aamulla naama ja kädet punoittivat sen normaalin punoituksen mihin ei enää kortisoonivoidekkaan anna vastetta. Illalla sitten nousi turvotus koko naamaan ja yö meni valvoen kasvot olivat kuin liekeissä. Limakalvot turvonneet ja muutoinkin tosi tukkonen ja kamala olo. Tämän taltuttamiseen meni useampi päivä ennen kuin se saatiin takaisin siihen normaaliin punoitukseen ja silloin tällöin turvotukseen.  Aloin miettimään mitä tämän kaiken kanssa voisin tehdä. Hävettää liikkua missään kun on kuin tomatti. Punainen liha oli jo tässä kohtaa jätetty pois ja niveliin se on auttanut erinomaisesti. Kasvoihin hommasin uudet purkit joiden kanssa yritän hoitaa ongelmaa. LV:n kasvovesi ja erisan kosteuttava kasvovoide. Tehon huomasi hetkessä, mutta ei nekään tietenkään koko ongelmaa poistanut. Pyykinpesuaine vaihtui kokonaan hastustamattomaan myös. Meikit on jo kauan sitten jätetty pois ja hajuvesiä en ole uskaltanut enää tuokioon käyttää. Ihottuma on levinnyt koko käsivarrelle, kaulalle, selkään… Ja tietenkin kasvot ja niska.

Luin taas kerran netistä Karin Havupuu uutejuomasta ja ajattelin, että ei se kokeileminen pahaksikaan voi olla. Nyt on muutama päivä juotu ja eilistä lukuunottamatta mennyt hyvin. Mikä sitten eilisessä oli? Olin normaalisti töissä ja kaikki oli hyvin kunnes työkaveri käytti sumupulloa ja ylivahvaa pesuaineliuosta jonka höyry (kuuma vesi ja aine) sai hetkessä naamani kirkkaanpunaiseksi ja turvotusnousi oitis. Lähdin tilanteesta ja kävin ulkona. Homma saatiin rauhoittumaan vajaassa puolessa tunnissa mikä on sinällään saavutus kun normaalisti saan kärsiä useamman päivää jos homma lähtee käsistä. Käsissä oleva ihottuma on vaalentunut ja kasvot ovat sellaiset ettei tarvitse hävetä kun jossain liikkuu. Uskon siis uutejuoman tehoon ja tilasin sitä innoissani lisää. Olen ottanut sitä ihan normaalin annoksen en teho annosta. noin 1dl päivässä. Odotan uutta tilaustani ja ajattelin kokeilla hieman isompaa annosta jos teho olisi nopeampaa ja sen jälkeen siirtyisin takaisin tuohon desiin. Tiedän,että moni pitää asiaa huuhaana,mutta itsellä on ainakin tähän mennessä näkynyt jo pientä paranemista joten jatkan aineen juontia.

Mulla on paljon kuvia käsistäni ja kasvoista. Käsistä otetut voisin jossain kohtaa julkistaa, mutta en tiedä haluanko noita kamalan näköisiä kasvokuvia mihinkään julki. Aika näyttää ja katsotaan mitä tuo juoma tullessaan muuta.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Lääkärissä ja sen jälkeisiä ajatuksia

  1. Tsemppiä ja kaikka hyvää matkalle! Blogaaminen on kyllä yksi parhaita tapoja tehostaa oppimista, ja oikeiden suhteiden löytymistä. Ja mitä parempaa tietoa, osaamista ja uutta ystävää löytyy, sitä helpompi lopulta ratkoa hankalammatkin ongelmat.

    • Kiitoksia! Terveellisemmän ruuan suhteen olisi pitänyt herätä jo ennen kilpirauhastakin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s