Romahdus

Tänään normaalisti töihin vaikka olisi pitänyt uskoa kaikkia ja olla menemättä. Oli jo käveleminen niin kankeaa, että ei mitään rajaa ja en tiedä paikkaa joka ei olisi särkenyt. Tai tiedän! Pää on onneksi ollut särkemättä 🙂 Se vain on muuten tosi sekaisin ja loppu tähän kaikkeen.

Tosiaan töissä huomasin jo heti alkuun, että päivästä tulee erittäin raskas.. Paikat hakkasi hulluna kun nostin tavaroita ja tiputin käsistäni ihan veitsen kun sen nostin. Sisältä päin itkin jo tässä kohtaa ja vuolaasti. Mietin vain kuinka jaksan koko illan ja miten ihmeessä keventää työtä kiireen ja stressin keskellä niin, että pystyisi tekemään. Tahti hidastui ja hidastui kunnes tajusin etten saa nostettua mitään enkä jaksa edes liikkua… Täys romahdus ajattelin vaikka en tiennyt mitä on edessä. Lähdin töistä pois aikaisemmin. Silläkin uhalla, että monon kuva persuksiin olisi tulossa. Siivotkoon tai tässä tapauksessa tiskatkoon itse! En ajatellut tappaa itseäni työn takia! Välitän myös omasta ruumiistani ja olen opetellut kuuntelemaan niinkuin lääkäri käski sitä mitä kroppa jaksaa ja mitä ei…

Lyyhistysin ajotien reunaan töistä päästyäni. Lääkäri kehotti huomenna muualle kuin päivystykseen. Katsotaan mitä tästä kaikesta seuraa.

Itkin en edes tiedä kuinka kauan. Yli tunnin kun pääsin kotiin… Tärisin ja itkin…. Kämpässä sisällä melkein 25 lämmintä. Nukahdin pieneksi toviksi ja sama meno jatkui… Yhden jälkeen kävin hyvin pienellä kävelyllä vaikka en olisi saanut. Oli pakko päästä töpöttelee todellakin ei niitä askeliksi voinut sanoa ni raikkaaseen pakkas säähän vain itsensä ja ajatuksiensa kanssa. Tuntui niin hyvälle ja rentouttavalle.

Tänään labraan…. Sit alkaa piinaava ja hermoja raastava 14vuorokautta… Olen saanut eri ihmisiltä erinlaisia asioita joita kannattaa pyytää tutkimaan. Hieman listaa niistä:

SLE, Fibromyalgia, Lymen tauti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s